Välj en sida
SUBARUKORTET AVVECKLADES 2 MAJ 2024.

Det går inte längre att ansöka om ett nytt kort.

Har du ett Subarukort?
Ditt kort kan inte längre användas. Du kan klippa itu kortet och kasta det i återvinningen. Du behöver inte göra något mer.

Vill du se dina transaktioner och fakturor kan du logga in på Mina Sidor på subarukortet.se i 3 månader efter att kortet har avslutats. Därefter stängs Mina Sidor ner.

Har du en skuld kvar på ditt Subarukort?
Du som har en skuld kvar fortsätter att betala tillbaka skulden enligt kontovillkoren, eller tidigare om du så önskar. Då fortsätter du även att ta emot dina fakturor, precis som vanligt, men din faktura får delvis ett nytt utseende fr.o.m. juni 2024, med avsändare DNB/Subarukortet (logga in här om du vill se hur fakturan ser ut). Bankgiro- och OCR-nummer är samma som tidigare.

Du som har en skuld kvar på ditt Subarukort (ränta f.n. 18,50%) har möjlighet att sänka räntan genom att ansöka om och betala av på ett DNB Privatlån istället (ränta från 6,70 till 15,95%). Läs mer här »

Ps. Kom ihåg att byta till ett annat kort för att inte missa en betalning om ditt Subarukort är kopplat till prenumerationstjänster (t.ex. streamingtjänster, gymkort, matkassar, med mera).

Fakturan får ett nytt utseende

Med start i juni 2024 får Subarukortets faktura delvis ett nytt utseende, med avsändare DNB/Subarukortet. Bankgiro- och OCR-nummer är samma som tidigare.

Har du en skuld kvar på ditt kort?

Du som har en skuld kvar fortsätter att betala tillbaka skulden enligt kontovillkoren, eller tidigare om du så önskar.

Då fortsätter du även att ta emot dina fakturor, precis som vanligt, men din faktura får delvis ett nytt utseende fr.o.m. juni 2024, med avsändare DNB/Subarukortet (logga in här om du vill se hur fakturan ser ut). Bankgiro- och OCR-nummer är samma som tidigare.

Du som har en skuld kvar på ditt Subarukort (ränta f.n. 18,50%) har möjlighet att sänka räntan genom att ansöka om och betala av på ett DNB Privatlån istället (ränta från 6,70 till 15,95%). Läs mer här »

Så betalar du din faktura

När en ny faktura når dig i mitten av varje månad väljer du själv om du vill betala hela skulden på en gång eller om du vill delbetala med lägst 5% varje månad. Det lägsta beloppet att betala finns tydligt markerat på fakturan.

Med start i juni 2024 får Subarukortets faktura delvis ett nytt utseende, med avsändare DNB/Subarukortet. Bankgiro- och OCR-nummer är samma som tidigare.

IBAN och BIC
Om du vill göra en inbetalning till ditt kort från ett utländskt bankkonto, behöver du ange IBAN och BIC enligt nedan:

IBAN: SE26 9190 0000 0919 5121 7006

BIC: DNBASESX

Observera att det tar ett par arbetsdagar extra innan överföringen syns på ditt konto. Kom ihåg att ange ditt OCR-nummer som referens för att inbetalningen ska hamna rätt.

Reseförsäkring/Anmäl skada

Har du köpt en resa och betalt minst 75% av resan med ditt Subarukort senast 1 maj 2024, gäller reseförsäkringen med avbeställningsskydd och läkarvård utomlands fram till dess att du har genomfört och avslutat resan.

Läs mer här »

Adressändring
Har du nyss flyttat? Du behöver inte tänka på att meddela oss din nya adress då detta uppdateras automatiskt.
Villkor och räntor
För att se aktuella kontovillkor, läs mer här »
Kundtjänst
Av hänsyn till banksekretess och din säkerhet besvarar vi inga kontospecifika frågor via e-post utan uppmanar dig vid dessa fall att ringa oss för att kommunicera på ett säkert sätt.

Kundtjänst: 08-695 17 58, öppet mån-fre kl 8-17
E-post: subarukortet@cardservice.se
Subarukortet, Box 1141, 172 23 Sundbyberg

Subarukortet: Vid 4 mån räntefri delbetalning, eff. ränta 2,42%. Vid delbetalning lägst 5%/mån: månadsränta f.n. 1,54% (årsränta: 18,50%) och adm. avg. 25 kr per avi, eff. ränta 24,4% vid kredit på 20.000 kr (maj 2024). Villkor »

DNB Privatlån: Ett lån på 50.000 kr med 5 års återbetalningstid och årsränta om 9,50% har en effektiv ränta på 11,60%, inkl. uppläggningsavgift på 0 kr och aviavgift på 39 kr. Totalt belopp att betala (inkl. amortering, ränta och avgifter) uppgår till 65.345 kr fördelat på 60 avbetalningar, vilket motsvarar 1.089 kr/mån. Exemplet är beräknat 2024-04-29 och förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under kreditperioden. Läs mer här »